dissabte, 27 de setembre del 2008

Primer partit. Primera victoria !

L'estrena no podia ser millor!

CP Masquefa 5 - 1 CE Noia Equip Inicial : Isaac Casanovas - Albert Solà - Joan Manel Marcos ( 3 ) - Carlos Martinez - Wiffy Balard . // Joan Latorre, Oriol Valls, Daniel Gual, Ferran Bonastre ( 2 ), J.M. Sanjuan

Crònica :Primer partit de primera catalana al monumental masquefí desprès de 14 anys. Es trobava a faltar!

Els nanos del CE Noia, venien amb ganes, i no van parar de corre durant tot el partit. Des de bon principi el partit va ser dominat per el CP Masquefa, però les gran aturades del porter de la capital del cava, van fer que al descans només reflectís un 1-0 en el marcador.

En la segona part, el "sheva" Bonastre va fer el segon gol de la nit, i el segon del seu compte particular. Després d'aquest gol van venir 5 minuts de relax de l'equip local que haguessin pogut fer pujar algun gol per part del Noia, però finalment, amb un gran contraatac, el dani s'endu la defensa i el porter i dona amb safata el 3-0 al nostre capità, Joan Manel Marcos.

Apartir d'aquí el partit va ser més plàcid i acabar amb un 5a1 al marcador amb 2 "xixarrus" més del Manel.Destacar la gran entrada al pavelló,que estava ple fins dalt, recordant els grans partits de la passada temporada.