Primera victoria a domicili!!!

HC Sentmenat 4 - 11 CP Masquefa

Equip Inicial : Isaac Casanovas, Joan Latorre, J.M. Marcos (5), Wiffy Balart (3), Calros Martinez (2).//. Albert Solà (1), Oriol Valls, Pepe Valls, Daniel Gual, J.M. Sanjuan.

Primera Part --> 0 a 2

Segona Part : J.M. Sanjuan, Pepe Valls, Joan Latorre, Wiffy Balart, Oriol Valls.

Partit molt distret, llarg (2h mínim ) i estrany.
El Sentmenat feia la presentació dels equips, i el partit no ha començat gaire puntual. Des de aquesta web, felicitar al HC Sentmenat per la quantitat de nanus que té a la base.
La primera part a sigut una mica aburrida i possiblement els equips esperaven més l'errada del contrari a no fer el seu joc.
Però el Masquefa a sapigut ficar la pilota i sortir molt be a la contra.
El principi de la segona part el Sentmenat ha apretat de valent, i s'ha possat 1a2, però no ha sapigut rematar el partit i a deixat que el Masquefa s'allunyes marcan el 3 gol.
El Sentmenat a desaprofitat 2 penals i 2 faltes directes.
El Masquefa amb un bon contraatac i bones jugades a tirat el partit endavant.

L'arbitre no ha estat gaire encertat i ha tret targetes per els 2 equips discutides. Pero així es el hoquei.