Amb Un bon Parell D'OUS!!!

Pla de Santa Maria 3 - 4 CP Masquefa

Equip Inicial : Isaac Casanvas, Joan Latorre, Wiffy Balart (1), Ferran Bonastre, Carlos Martinez (1) .//. J.M. Sanjuan, J.Manel Marcos (1), Albert Solà (1), Daniel Gual, Oriol Valls.

Primera Part : 2a2.

Partit durissim el vist avui a la pista del Pla. Jo que hem pensava que només a 2ona catalana es picava però veig que no es així.
El partit a començat amb un xut del Pla , després d'un creuament ,que acaba dins la red. El masquefa no ha baixat els braços hi ha remuntat al marcador amb un xut que a desviat un defensa y amb un contraatac molt ben acabat.

Abans de la acabar la primera part el pla empata amb una escapada de 1 contra el porter.
A la segons comença igual, el pla aconsegueix fer el 3a2 però el CP Masquefa no baixa els braços i aconsegueix empatar.
A 4 minuts del final un gran contraatac acaba amb la pilota dins la porteria.3a4 hi ha patir,aguantar les envestides dels rivals i apretar les dens per no caure al seu joc.