dissabte, 22 de novembre del 2008

Hem trobat el Rumb!! Gràcies GPS!

CP Masquefa 6 - 2 HC Montbui

Equip Inicial: Isaac Casanovas, Wiffy Balart (2), Manel Marcos (1), Carlos Martínez, Albert Solà.//. JM Sanjuan, Ferran Bonastre, Daniel Gual (2), Oriol Valls (1), Pepe Valls.

Primera Part : 4-0

El Masquefa a sortit molt fort, vulguen oblidar la fatídica setmana anterior, on les coses no van sortir gens be i es van perdre el 2 partits. Avui però, l'equip a sortit amb ràbia, fent una magnifica primera part. Possiblement la millor del que portem de temporada. Uns gols molt macos i unes molt bones triangulacions.

El montbui es quedava sense idees i no a pogut trencar el joc de l'equip local. A la segons part, el Montbui s'ha posat les piles i a començat a apretar de valent, però el Masquefa s'ha tornat a avançar al marcador.

El Montbui ferit s'ha bolcat al atac i a retallat distancies amb el 5a1.
Després un gran gol del Uri a servit per posar calma. 6a1.Els últims minuts el Montbui ha pogut fer gol amb una jugada afortunada, però no ha servit per descolocar al Masquefa que, ha diferència d'altres dies, a sabut controlar el partit fins el últim segon.

Bona entrada al Monumental Masquefi, on la gent, encara que amb algú li pesi, ha pogut gaudir dels ja famosos, Bocates Masquefins!

Som-hi MASQUEFA!!!!