No ens vam adaptar! Malefici "Les Comes"

Igualada HC 8 - 6 CP Masquefa

Equip Inicial : J.M. Sanjuan, Joan Manel Marcos (2), Joan Latorre (2), Daniel Gual, Wiffy Balart.//. Albert Solà (1), Carlos Martinez (1), Oriol Valls, Pepe Valls, Isaac Casanovas.

Primera Part : 4-2

Si el partit es comença 45minuts tard, si l'arbitre ve amb preses de Taradell, si la primera jugada et piten en contra un penaty que la meu entendre no era, a la següent et fan gol amb una jugada tonta i la següent et piten un altre penalty en contra i mires al marcador i amb 4 minuts perds 3a0, les preses i el mal joc s'apodera de l'equip.
Després ens va costar molt entra al partit, sobretot pq no ens adaptàvem a la pista, ells ho sabien aprofitar, i l'arbitre no va tenir el dia. No vam jugar com sabem i ho vam pagar amb la derrota.

Això que a 13segons del final, amb 7a6, el porter ens va treure un 1x1 i a la següent jugada ens fan el 8a6 sobre la mateixa bocina final.

S'ha de mirar endavant i seguir treballant per assegurar la permanència, però queda clar que no et pots refiar de cap rival, que aquesta lliga es molt llarga i tots els equips tenen qualitat.

Esperem que aquesta tarda contra l'Olesa, puguem fer el nostre joc, però haurem de fotre-li collons!!!