No val a bada!!!

CP Masquefa 5 - 4 CP Sitges

Equip inicial : Isaac Casanovas, J.Manel Marcos (2), Joan Latorre, Wiffy Balart (1), Joan Latorre, Ferran Bonastre.//. Oriol Valls (1), Pepe Valls (1), Albert Solà, Carlos Martinez, J.M. Sanjuan

Primera Part: 4-1

Partit amb dos parts molt diferents. La primera part amb clar color masquefi sobretot els primers 15minuts, però que mica en mica s'ha anat decantant cap el costat del sitges, on ha aprofitat les seves ocasions i a 1minut pel final ha fet el 4a1 que a començat a donar moral al conjunt visitant.

La segona part el sitges ha estat superior i el Masquefa no trobava el seu lloc a la pista. 2 penals a favor del sitges, transformats els 2, i molt rigorosos, sobretot el segon, acostaven el marcador i ficaven el neguit als jugadors del Masquefa.

Un contraatac del sitges a donat l'empat als del Garraf.
Als minuts finals una falta directa transformada per Wiffy, dona 3 punts més per l'equip de l'Anoia.
Aquest punts son molt importants per poder aconseguir l'objectiu proposat a principi de temporada, que no es altre que la SALVACIÓ.
Recordem que en aquesta categoria baixen 6 equips, i cada punt que es tregui es OR.
No ens podem fiar de ningú, ni anant guanyant 4 a 0, per què aquesta lliga es molt igualada, i TOTS els equips la toquen!