Nit de pluja, però amb 3 puntets més.

CP Masquefa 6 - 3 Cambrils CH

Equip Inicial : JM Sanjuan, JM Marcos (3), Carlos Martínez, Joan Latorre, Wiffy Balart (1) .//. Isaac Casanovas, Daniel Gual (2), Pepe Valls, Albert Solà, Oriol Valls.

Primera Part 3a3.
El partit a començat molt fred, potser com l'ambient exterior, on una pluja permanent feia pensar que la tornada a casa per els "Cambrilencs" podria ser llarga. El Cambrils s'ha posat per sobre en el marcador, com no, amb 2 gols al contraatac, però el joc el portava el Masquefa, encara que no acabava de finalitzar i de trenar bé les jugades. Tot i així amb 10 minuts màgics, el Masquefa remunta el partit posant el 3a2. Amb aquest marcador tothom es pensava que arribaríem al descansa, però com ja ha passat altres partits, justa abans de sonar la bocina, precisament 0,6 segons, el cambrils empata un altre cop al contraatac.Semblava que el Masquefa havia quedat tocat i enfonsat, però la conjura que deuen haver fet al vestuari a servit per fer una segona part molt bona, tot i que ha començat amb diferents oportunitats del Cambrils.El tram final, un petit ensurt quan una pilota rebutjada per el porter va directament al nas del Manel Marcos, que fa que tingui que surti i possiblement algun puntet caurà. Des d'aquí esperem que es recuperi aviat.
Així que s'aconsegueix tirar endavant un altre partit a casa, ara nanos, només falta que recordeu com es puntua a fora! Sort!!!!!!