Una mica més i juguem dissabte!!! Nova Victòria!!!

CP Masquefa 5 - Andorra 3

Equip inicial: Isaac Casanovas,JM Marcos (2), Carlos Martinez (1), Joan Latorre, Wiffy Balart.//. JM Sanjuan, Pepe Valls, Oriol Valls, Ferran Bonastre (2), Daniel Gual.
Primera Part 2a1
Segona Part: JM Sanjuan, Pepe Valls, Joan Latorre, Daniel Gual i Oriol Valls.

El partit a començat a les 22:30h, es veu que havia "huelga" de duaners a Andorra i no podien sortir.El partit a començat amb una bola perduda del Masquefa a la zona defensiva, que a provocat un contraatac ràpid i la posterior falta directa. La falta molt ben tirada puja al marcador, 0a1 i es portava només 1minut de joc.Això no a desmotivat al conjunt local que amb ganes i dificultat a aconseguit trencar el cuadro que feien els jugadors de l'Andorra, tots tancats a la seva àrea, i a aconseguit empatar el partit amb un bonic gol del Carlos amb triangulació amb el Wiffy. El segon gol també a estat una bonica jugada d'equip que s'ha rematat perfectament i a fet decantar el marcador a favor dels Masquefins.A la segona part més del mateix, l'Andorra tancat i sortint a la contra. Amb una de les contres un bon xut s'ha colat per l'escaire fent pujar l'empat al marcador. Aquest gol, lluny de desmotivar, a esperonat als Masquefins que amb 2 bones contres, una d'elles de jugada de força del Joan i el Joan Manel, a posat el 4a2 al marcador.Despés l'arbitre a vist penal amb un rebot dins l' àrea masquefina, que segons fons fidedignes, el jugador de l'Andorra a admès que l'havia tocat ell. L' arbit per això pita penal i l'Andorra fa pujar el 4a3 al marcador i els nervis a la grada i a la banqueta.El final ha estat apoteòsic, robada de bola del Ferran a la medul·lar, que engalta un bon xut creuat que es cola a la porteria visitant!!! 5a3!!!Als últims segons, en Joan, molt lluitador durant tot el partit, s'escapa i engalta un xut que la para el porter. PIP PIP PIP !!! final del partit! una altre Victòria al sac, i comencen bé els nostres jugador el temut Turnalet!!
Destacar l'esportivitat dels jugadors Andorrans, que com no podia ser d'una altre manera, el públic Masquefí els hi ha dit adéu amb un bon aplaudiment!
Demà Capellades - Monjos, partit del primer contra el segon, qui guanyarà?