divendres, 1 de maig del 2009

CP Masquefa 8 - 3 CP Calafell

Després de 5 jornades sense coneixer la victoria, JA TOCAVA!
Es va fer un bon partit, amb uns primers minuts bons on van arribar els 3 primers gols. Al final de la primera part 3a1.
A la segona part, el "cangelo" semblava que tornava pq el marcador s'igualava a 3 gols. Però tots els jugadors sabiem que no podiem tornar a fallar, i apartir d'aquí es va veure el millor del partit.
Gols, pases, recuperacions, aturades, contraatacs... tornavem a veure el hoquei que sabem fer.
Jugades com les del Manel i l'Albert, o com la del Joan i el Carlitos, acompanyades per l'incansable Dani, el lluitador Oriol i el segur Sanju van fer que el pavelló, ple encara que fos "Operación Salida", disfrutes de valent.

L'equip es va poder sobrepossar a les baixes del Pepe i Wiffy i del ja descartat pel que queda de temporada, Ferran Bonastre.

Agraïr al Isaac Tutusaus i al Eloi Gual per està amb l'equip i oferir-nos la seva ajuda pel que necessitesim.

Golejadors: Albert 4, Carlitos 2, i Dani i Manel 1 cada un. Encara falta actualitzar els golejadors dels partits d'Olesa i de Montbui.