dimecres, 20 de gener del 2010

Tampoc ho hem tingut tan lluny...

CH Cambrils 4 - 1 CP Masquefa
Equip Inicial: Lluís Navarro, Albert Carbó, Litus Martínez, Carlos Martínez, Manel Marcos.
//Suplents: Isaac Casanovas (PS), Pau Esteller (Juvenil), Joan Latorre, Ferran Bonastre, Daniel Gual.
Entrenador: Toni Albiol i Xavi Matas.

Era un preciós DIMARTS de gener, a les 22h del vespre que començava un partit maco, encara que el perdéssim.Es va començar amb molt respecte i sense arriscar cap dels 2 equips. Vam poder obrir el marcador amb un gran gol de jugada col·lectiva acabada a la perfecció pel Carlitos. Però, l'arbitre va voler ser protagonista i a la següent jugada pitava penal a favor del Cambrils.
Un penal molt dubtós, molt molt dubtós, que per mala fortuna el Lluís no va poder aturar i el rebot li va entrar a dins. El segon gol molt rigorós va donar tranquil·litat al Cambrils i es va arribar amb el 2a1 a la mitja part.
A la represa un despiste en defensa fa que el Cambrils marqui el tercer. Després un penal a favor nostre i una falta directa acumulativa, també a favor nostre semblava que ens podria donar forces per capgirar el partit, però la fortuna tampoc ens va ajudar, i apart de no marcar-los, en la següent jugada ens feien el 4. Després, diferents interferències del partit ( no funcionava el marcador, va marxar la llum del pavelló...) van trencar tota esperança.

Res més, ens queda seguir treballant fort ja que aquest divendres ens visita un grandíssim equip, l'Alpicat.

Us esperem a tots!!!

Ànims Masquefa!