a la segona...

CP Masquefa 4 - 2 Pla Santa Maria

Equip Inicial: Isaac Casanovas (p), Manel Marcos (2), Litus Martínez, Albert Carbó, Ferran Bonastre.//.Suplents: Lluís Navarro (ps), Joan Latorre (1), Daniel Gual (1), Carlos Martínez, Pau Esteller (Juvenil). Entrenadors : Toni Albiol i Xavi Matas.

Primera Part: 0a0.

Els primers 10 minuts semblava que teníem el partit encarrilat, jugàvem i arribàvem, teníem la bola i creàvem ocasions. Però mica en mica ens hem anat "bloquejant" i perden el control del partit. Hem tingut sort dels pals i les aturades del Porter ja que sinó haguéssim arribat a la mitja part amb un resultat advers.A la segona part la cosa a canviat. Hem tornat a tenir el domini del partit, la defensa rutllava millor i en l'atac hem trobat l'encert. El primer gol ha arribat en un bon contraatac molt ben acabat per el Manel i el Dani. Després, un penal i una falta directa acumulativa ens ha situat en un còmode 3a0.
Apartir d'aqui hem seguit creant ocasions. En una d'aquestes, el Joan a fet un tret imparable a l'escaire esquerra del porter, que a part de matar 4 aranyes a fet embogir el pavelló.

En els últims minuts, l'equip s'ha relaxat i ens han fet dos gols que deixàvem el marcador una mica lleig després del partit que ha fet el equip.

La setmana que ve anem a Reus. Una pista que no veu com es perden punts des de la primera jornada, contra un equip que esta clarament en línia ascendent. Esperem plantar cara i aconseguir els punts que ens donin matemàticament la permanència, objectiu principal de la temporada.

Ànims nois i treballeu fort que la temporada encara es llarga!!