CP Masquefa 3 - 3 CH Juneda

Equip inicial: Isaac Casanovas (P), Manel Marcos (2), Albert Carbó, Ferran Bonastre (1), Litus Martínez. //Suplents: Lluís Navarro (ps), Daniel Gual, Joan Latorre, Carlos Martínez, Raül Fernàndez.
Entrenador: Xavier Matas

Primera Part 1a2.

Quin gran partit s'ha vist avui!! S'ha demostrat que els 2 conjunts saben fer bon hoquei. La primera part a començat amb molt de respecte, però no hem tardat en obrir la llauna amb un gran gol del Ferran desviant la pilota al fons de la xarxa. El Juneda apretava, no volia que ens ho creiessim, i amb una de les seves contres la sort s'ha aliat amb ells. Una penjada que han fet a l'area a tocat al pati d'un dels nostres jugadors, devien la pilota al fons de la nostre xarxa. El segon més del mateix. Bona contra del Juneda, xut des de fora i al voler aturar el xut, el desviem al fons de la nostre porta. Aquestes desgràcies podien fer-nos baixar el braços, però no ha estat així. Hem seguit lluitant i teníem les ocasions, però hem marxat al vestidor amb el marcador en contra. 1a2.

A la segona part, més control de bola, però el gol la fet el Juneda. Tot i aixi, s'ha lluitat, i hem sabut aprofitar les nostres ocasions. Una falta directa acumulativa i un golas del Manel han empatat al partit. Als minuts finals hagués pogut guanyar qualsevol, però al final l'empat reflecteix el bon joc dels dos conjunts.

Els jugadors volien dedicar la victòria la seu entrenador, el Toni, ja que acaba de ser pare, però creiem que si hagués vist el partit estaria força orgullós!!! Des d'aquí felicitar-lo per l'augment de família i enviar-li un gran peto a la Marta i al Quim.

Ànims nanos que avui ens heu fet gaudir!!!