CP Masquef 5 - 2 CP Congrés

Equip Inicial: Lluís Navarro (p), Pau Esteller (juvenil), Manel Marcos (3), ALbert Carbó, Litus Martínez (1). // Suplents: Isaac Casanovas (ps), Sergi Minguillon (juvenil), Ferran Bonastre, Carlos Martínez (1) i Daniel Gual.
Entrenadors: Toni Albiol i Xavier Matas

Primera part: 2a0.

Una molt bona primera part, controlant molt be la defensa i l'atac a fet que l'equip tornes a agafar la confiança i es sentis còmode dins del partit. Des del primer a l'últim estaven concentrats per demostrar que l'equip va junt a totes.

A la segona part més del mateix. L'equip s'ha posat a 4a0 i en tot moment mostrava seguretat i optimisme. Bones jugades trenades i defensivament s'estava fort i be. Un penal a favor del Congrés a servit per donar una mica de moral als visitants, que han vist com aconseguien fer pujar un gol al seu marcador. Un xut des de fora l'àrea a servit per donar una mica més d'emoció al partit, però el Masquefa amb un gran contraatac ha fet pujar el 5a2 i matar el partit.
D'aquest partit hem de destacar el debut del Pau en l'equip inicial i del Sergi que ha jugat els minuts finals. Tots dos han estat a tocar de fer un gol, que hagués fet embogir el pavelló. Ànims nois, un altre moment serà.

La setmana que ve visitem la pista del Sentmenat, un rival de la part alta que aspira a tot.