Han volat dos puntets...

CP Masquefa 5 - 5 CH Corbera
Equip inicial: Isaac Casanovas (p), Manel Marcos (3), Ferran Bonastre (1), Joan Latorre, Carlos Martínez. // Suplents: Lluís Navarro (ps), Daniel Gual, Albert Carbó (1), Raül Fernàndez, Pau Esteller (juvenil).

Primera Part: 3a1

Una bona primera part, encara que hem començat amb un gol en pròpia que no ha fet que ens desconcentréssim. Bones jugades i bons contraatacs han fet que la primera part fos nostre. La segona ha estat una altre cosa. Hem sortit una mica desconcentrats i en poc temps ens han remuntat el partit (3a4). Després hem reaccionat i hem començat a jugar una mica millor. A falta de 27segons ens fiquem per davant (5a4). La mala sort i dos faltes dubtoses molt discutibles han fet que ens pitin una acumulativa a falta de 0,3 centèsimes de segon. Un bon xut s'ha del Corbera ha fet pujar l'empat al marcador deixant-nos amb un pam de nas. Com sol passar, avegades es guanya al ultim minut i avegades perds dos punts en poques centèsimes.Ara, només queda tirar endavant i sortir a tope la setmana que ve a Palau.