diumenge, 30 de maig del 2010

"atunconpan" - "atunconpan"

Alpicat HC 5 - 5 CP Masquefa Big Ben Party in the final countdown

Equip Inicial: Isaac Casanovas (p), Manel Marcos (1), Carlos Martínez (Hat-trick, si la temporada dures més...buag...flipa), Albert Carbó, Ferran Bonastre.
Suplents: Abel Díez (The new Future Wardameta), Pau Esteller (The Magical Juvenil), Daniel Gual (1), Joan Latorre.
Entrenador: Litus a la pista, Xavi al mòbil!!!
Delegat: Senyor Carrenyo, el pastisser submarinista!!

Primera Part 1a3.

Primera part controlada. Bon partit i controlant el rival en tot moment. El gol be fruit d'una distracció, per tant, estava tot sota control.

A la segona va començar el mambo amb els nostres "juveniles de oro". L'Abel va fer un partidas a la porteria deixant veure que l'any que ve és perfila com el porter júnior i segon del 1era catalana. El Pau, "el tiki taka" masquefi, va deixar clar que l'any que ve serà una peça clau dins l'equip sènior masquefí.
No ens podem oblidar dels altres que venen a darrera ( Sergi, Mingui, Didac, Cristian...) que ja han fet companyia als sèniors en la lliga, possiblement no han debutat, però han estat allà. Segur que l'any que ve tindran noves oportunitats.

Dels nostres jugadors que dir. Simplement treure's el barret. Dani, Carlos, Litus, Lluís, Manel, Carbó, Raül, Ferran i Joan sou collonuts.

Delegats i entrenador, gràcies per la feina feta! Molt ben feta.

Després del partit, l'equip va anar a sopar tot junt en un local bastant faxion d'Alpicat, on segons el Juanito, en el lavabo havien càmares...jajajajaja!!!

Més tard ens van trucar els de la disco BIGBEN de Mollerussa ja que feien l'ultima sessió de temporada i els feia il.lusió que hi anéssim. El Carbó va donar el vist i plau i vam anar-hi.

S'ha acabat una temporada dura, plena de canvis per tot arreu, on l'equip ha estat a l'alçada dels més grans.

Nanos, sou collonuts, és un plaer compartir o haver compartit vestuari amb vosaltres i segur que l'any que ve serà millor!

Ara, recordeu que l'amistat no és compra. És regala, i els regals son per cuidar-los!

Fi de trajecte.
Fi de la temporada 09-10.

Isaac Casanovas.
Younger55 ( be, ara ja hem diuen AVI... i els va de conya per entrar a les discos un altre cop...jajaja)