dissabte, 15 de maig del 2010

Ja hem fet més punts que l'any passat 52 punts!!!

CP Masquefa 7 - 3 CP Riudebitlles

Equip Inicial: Isaac Casanovas (P), Manel Marcos (4), Joan Latorre, Carlos Martínez (2) i Pau Esteller (juvenil). Suplents: Abel Díez (PS Juvenil), Sergi Minguillon (Juvenil), Daniel Gual i Albert Carbó (1).
Entrenador: Xavier Matas.

Ahir, per fi, vam poder capgirar la sort, creure en nosaltres i tirar el partit endavant. Ens feia falta aquesta Victòria pq ja tocava endur-nos 3 puntets.Apart, van passar coses molt bones :

- Es va jugar molt be durant forces minuts del partit.

- És van treure 3 punts necessaris pels ànims.

- JA HEM ACONSEGUIT MÉS PUNTS QUE L'ANY PASSAT!!! 46 + 6 ( Aconseguits davant el Piera que ja no els tenim pq es va retirar de la competició) = 52punts i ens queden 4 partits per disputar. L'any passat vam fer 51 punts.

- El partit amb més Masquefins des de l'any.... ni m'hen recordo, potser hauríem de anar als anys 80.... i no exagero. Isaac Casanovas, Joan Latorre, Manel Marcos, Raül Fernàndez, Sergi Minguillon, Pau Esteller i Abel Díez.El Xavi, va arribar a jugar amb els 3 juvenils en pista els últims 5 minuts. Aquest fet dona esperances a la cantera i dignifica a un entrenador que apart del esforç diari, ajuda a la pedrera.

En fi, dins de la dura temporada que hem tingut, estem treien moltes coses positives, que de ben segur ajudaran de cara a la temporada vinent.

Demà juguem a l'Espluga de francolí, un altre partit important contra un equip que es juga molt i segur que ens ho posarà molt i molt. Serà a les 18h.

Vinga, avui toca disfrutar de la festa major petita!!!!

Ànims equip!