CE Noia 5 - 6 CP Masquefa

Equip inicial : Jordi Domenech (p), Carlos Martínez (3), Litus Martínez, Ferran Bonastre i Albert Carbó. Suplents: Isaac Casanovas (ps), Joan Latorre, Manel Marcos (3), Daniel Gual i Raül Fernàndez.

Entrenador: Pep Torras.

Primera Part 1a2.

S'ha començat força be. Encara que no podíem seguir molt bé el seu joc i ens trovabem una mica perduts en defensa. Tot i així el Carlitos a fet dos gols que deixava veure un partit tranquil, ja que estàvem arribant be a l'àrea contraria. Però el que semblava una cosa, ha sigut tot el contrari. Al final de la 1era part, una falta directa acumulativa feia que el Noia fes pujar el 1er gol al seu marcador a escassos pocs segons del final.
A la segona part han començat molt forts i han aconseguit donar la volta al marcador. 3a2.

Després hem apretat una mica i amb fortuna hem empatat el partit i ens hem tornat a ficar al davant del marcador. Tot i aixi no han passat gaires minuts que el Noia iguala el partit. Després d'això hem començat a dominar i hem fet pujar el 5é i 6é gol al nostre marcador. Però la mala sort ha fet que ens féssim un gol en pròpia porteria a 40 segons del final i ha tornat l'emoció al partit.
Al final, 5a6 en una partit distret però que deixa una sensació que ens falta saber controlar els partits i saber portar-los al nostre terreny.

La setmana que vé anem a Bell-lloc, un partit complicat que haurem de suat tinta per tirar endavant!