CP Masquefa 2 - 2 Andorra HC

Equip Inicial: Jordi Domenech (p), Manel Marcos, Ferran Bonastre (2), Daniel Gual, Litus Martínez. Suplents//: Isaac Casanovas (ps), Albert Carbó, Carlos Martínez, Raül Fernàndez i Joan Latorre.
Entrenador: Pep Torras.
Delegats: Chema i Joan

Partit molt intens i vibrant, sobretot els últims 4 minuts on han vingut els 4 gols. El joc era força vistos i la defensa que feien ha estat a gran nivell. El primer gol de l'Andorra ha arribat en un xut de fora l' àrea que sa colat per l'únic forat que hi havia entre jugadors defensors, atacants i porter, picant el pal i entrant al fons de la xarxa. EL gol ha caigut com un gerro d'aigua freda, pq possiblement eren els moments en que estàvem jugant millor. Però lluny de defallí hem seguit apretant i buscant l'ocasió, fins que una gran jugada del Ferran "Osmòtic" Bonastre s'ha colat entre les cames del porter Andorrà. Semblava que tindríem l'oportunitat de capgirar el marcador, però a falta d'un minut i poc, amb un altre xut afortunat de l'Andorra rebota una mica en el Litus, lo just per desviar la trajectòria i picar als dos pals laterals de la porteria i acaba entrant. 1a2 i una altre batecada.
Però com abans, l'equip no ha baixat els braços i en un xut llunyà, el Ferran desvia la trajectòria i fa pujar l'empat al marcador. 2a2.
´Faltant 38 segons hem tingut la 10 falta a favor, el que comportava la directa, però la fortuna no ens ha acompanyat i no ha pogut fer que aconseguíssim els tres punts.

El millor de tot ha estat la voluntat de remuntar i de tirar endavant que ha demostrat l'equip en tot moment.

Ànims nanos que avui ens heu fet disfrutar!