dimecres, 15 de desembre del 2010

CP Vilafranca 3 - 5 CP Masquefa

Equip Inicial : Jordi Domenech (p), Daniel Gual, Manel Marcos (2), Ferran Bonastre (2) i Albert Carbó. Suplents: Joan Torrens (ps), Joan Latorre, Raül Fernàndez, Carlos Martínez (1), Litus Martínez.
Entrenador: Pep Torras

Una primera part totalment controlada ens va donar una tranquil·litat que al final ens passaria factura. Vam anar als vestidors amb 0a3 al marcador. A la segona part, el Vilafranca no va baixar els braços i va aconseguir igualar el partit a 3.
Tot i el cop que suposa això, veure que el partit el tens controlat i s'escapa, vam poder refer-nos i a falta de 4 minuts vam fer el 3a4 i a pocs instants per el final vam aconseguir el 3a5 final.

Aquest no era l'únic partit d'aquesta setmana, el divendres ens toca anar a Reus. El Reus està fent una gran temporada i segur que volen seguir puntuant.