CH Castellet 2 - 5 CP Masquefa

Equip inicial : Jordi Domenech (p), Manel Marcos (5), Daniel Gual, Albert Carbó, Carlos Martínez. Suplents:// Isaac Casanovas (ps), Joan Latorre, Raül Fernàndez, Ferran Bonastre i Litus Martínez.
Entrenador : Pep Torras

Una nit freda, perdó, una nit fredissima, perdó una nit congelada a Castellet. Estàvem a -2graus en una pista semi coberta. Com diria un de ros i Alemany " no hace falta de decir nada mas".

Possiblement al fer tant fred, el partit ha sigut tant calent. Una mica més de joc dur per part del Castellet. La primera part hem acabat 0a1. Un partit lluitat i distret, deixava molt enlaire el resultat final.
Al començar la segona part, un gol des de mig del camp del Manel semblava que podria portar més tranquil·litat. Però res d'això, el partit s'ha posat 1a2. El partit el teníem controlat però el Castellet tenia les seves oportunitats. Un gran Jordi feia que el resultat seguis inalterat. Als minuts finals i després d'una expulsió d'un jugador del Castellet, el Masquefa agafa avantatge fins 1a5.
A falta de 1 segon el Castellet fa el 2a5.

La grada animava força al equip local tot i la baixa temperatura. És maco veure pistes on el public assisteix. Possiblement després de la nostra es la pista en la que hem vist més gent. Felicitats!

La setmana que ve és descansa ja que hem acabat la 1era volta.

Ànims nanos que encara queden molts punts!