Que dures son les derrotes!!

CP Calafell 12 - 5 CP Masquefa

Inicial: Isaac Casanovas, JM Marcos, Wiffy Balard (3), Daniel Gual (1), Albert Solà.//. JM Sanjuan, Joan Latorre, Carlos Martinez (1), Pepe Valls, Ferran Bonastre.

Primera part: 4a2.

Ídem del partit d'igualada. No ens vam trobar gens a la pista, i ens van fer molt mal els 2 gols en pròpia de la primera part (encara que des del nostre punt de vista un no va entrar, i l'altre es va fer quan feia estona que teníem un jugador nostre estes al terra, i era el 3a2).

A la segona part, amb 10 minuts ens claven 4 gols al contraatac, i nosaltres fem pals i internacional al seu porter. Ells arribàvem i amb molt d'encert les ficaven totes. Increïble.
Si sumem que ells han sabut aprofitar be les ocasions i que nosaltres, ningú tenia el dia, passa el què ha passat.

Potser el més dur es comparar els dos partits, el de Montbui un partidàs i avui ens pesaven els patins, sticks, guants, guardes, pilotes...
Simplement s'ha de seguir treballant i llàstima que no es jugui aquesta setmana per poder-nos treure aquest pes de sobre.