Bona Nit a tots, a partir d'avui, es dir aquesta és la primera, les cròniques les escriure jo, des de l'anonimat, per fer més general el punt de vista. Així que comencem:

CP MASQUEFA 6 - 3 CH CORBERA

Equip Inicial: Isaac Casanovas, JM Marcos (3), Joan Latorre, Carlos Martínez (2), Wiffy Balart
Suplents: Daniel Gual, Ferran Bonastre, Albert Solà (1), Isaac Tutusaus (junior), David Quintanilla (junior)
Primera Part: 3a1 - Arbitre: Sr. Fresquet.

Podríem dir que el partit ha estat controlat majoritàriament per el Masquefa, però l'arbitre a volgut ficar cullerada amb algunes decicions, des del meu punt de vista, errades. Peró ja ho sabem, son humans ¿?
Una bona jugada entre el Manel i el Carlos, fa pujar 1a0 al marcador. Però tot seguit 2 penals pitat per l'arbitre, de dubtosa realització, fan que un d'ells pugi al marcador donant l'empat momentani del Corbera al marcador.
El Masquefa, lluny de rendir-se, i empès per la ràbia, remunta el marcador fen pujar el 3a1, i acabant així la primera part.La segona part comença tard després que s'apaguin les llums centrals del pavelló, i el fet que tardin a escalfar-se per encendres, el retrassa.El Masquefa "apagat" es deixa empatar amb badades en defensa, fet que fa que els 2 gols del corbera arribin amb un 2x1 i un 2xPorter.El Masquefa, amb la força de la seva gent animant, treu la "casta" que sabem tots que té i es posa amb un 5a3 a falta de 6 minuts.En aquest període l'arbitre hagués pogut mostrar algun penal a favor del Masquefa, ja que s'han produït nombroses "faltes" dins de l'àrea del Corbera.El partit però entra en una fase complicada, ja que un gol del Corbera el tornaria a ficar dins del partit, però entre l' Isaac i la bona defensa, aturen totes les ocasions.Al final, un contraatac ben trenat pel Manel i el Albert, acaba amb aquest últim ficant la pilota dins la porteria.
3 punts més a la saca, que donen una miqueta d'aire a un equip que si vol, es capàs de guanyar a tothom. Ànims nanos, que aquest son els partits que volem veure, Bons en atac, forts en defensa i segurs a la porteria!!!
La setmana que ve a Reus, al camp d'uns dels favorits de la categoria.