Aquest jovent corre molt!!

CP Masquefa 6 - 4 Igualada HC

Equip Inicial: Isaac Casanovas, JM Marcos (3), Ferran Bonastre (1), Wiffy Balart, Carlos Martinez (1).//. Suplens: JM Sanjuan, Joan Latorre, Daniel Gual (1), Oriol Valls, Pepe Valls.

Primera part 4a1

Bon partit del Masquefa, sobretot a la primera part, que ha sabut aguantar molt be les triangulacions dels ràpids jugadors igualadins. El primer gols l'ha fet en Carlos, aprofitant un bon passe del Wiffy en un booling. Aquest gol ha estat calcat al que ha conseguit el Manel en la segona part, també aprofitant un bon servei de booling guanyat pel Wiffy. El 2a0 ha arribat de penal, el manel a fallat a la primera, però a la segona no ha perdonat. El Manel també a fet el 3a0. A partir d' aquí s'ha baixat una mica la intensitat, i l'Igualada ha aprofita el segon penal pitat a favor, per fer pujar el seu gol. 3a1. El quart gol ha arribat en una gran jugada personal del Joan, que ho deixa tot fet pq el dani només hagi d'acompanyar la pilota al fons de la porteria.
La segona part a estat dominada una mica més per l' Igualada, que amb 2 ocasions afortunades a fet pujar el 5a3 al marcador. ( 4a1 -> 4a2 -> 5a2 -> 5a3 )El gol del Ferran ha sigut un gol de murri. El Manel penja la pilota, i el Ferran, molt ràpid, aconsegueix posar l'Stick per desviar la bola.
Destacar el retorn de l' Isaac Casanovas, que després de 3 setmanes apartat del terreny de joc, a fet un partit molt complert, salvant l'equip en diferents ocacions.
Bona defensa també per part de tots els jugadors, molt seria i controlant els moments claus del partit.