Costa jugar el diumenge...

CE Noia 3 - 4 CP Masquefa

Equip inicial: JM Sanjuan, Albert Solà (2), Wiffy Balart (1), JM Marcos, Joan Latorre.//. Daniel Gual, Oriol Valls, Pepe Valls, Ferran Bonastre (1), David Quintanilla.

Primera part: 3a1.
Costa aixecar-se els diumenges! i has d'estar força despert si a davant tens un equip jove, que corre i que te idea de hoquei. El Noia ha posat les coses molt difícils als nostres nanos. No es gens estrany que guanyessin al Monjos. Juguen bé, ràpid i amb força tècnica. Al principi ens ha costat trobar-nos dins del partit, i saber trencar la defensa que feien. Ens costava despertar, i així s'ha anat al descans amb un resultat advers, que feia temer el pitjor, ja que veníem també d'un partit perdut. Però les ganes de tirar endavant i de seguir enganxat al carro dels capdavanters han fet que traguéssim forces i comencéssim a plantar cara a una nois que es mereixen mantenir la categoria.Les ales les a donat el 3a2, un fort xut de l'Albert, que el Ferran molt atent a aprofitat per agafar el rebot i fer-lo entrar a la porteria.Aquest gols ens ha fet treure la son, i en 2 ocasions més l'Albert fa pujar 2 gols que fan posar-nos per davant del marcador.La bona actuació del Sanju també a impedit que el Noia pogués esgarrapar algun punt.

Recordar que la setmana que ve es descansa i que la rua de carnaval ens espera!!El pròxim partit serà a casa, el dia 27, contra una altres nanos que també corren i saben jugar, l'Igualada.