dissabte, 7 de febrer del 2009

Ens ha faltat creure'ns-ho!!!

CP Masquefa 4 - 7 Capellades HC
Equip Inicial: JM Sanjuan, Wiffy Balart (1), JM Marcos, Carlos Martines (1), Joan Latorre.//. Suplen: Pepe Valls, Oriol Valls, Ferran Bonastre, Albert Solà (2) i David (porter Júnior).
Primera part: 3-4

Primera acció: Penal. faltaven 24'50'' i el Masquefa ja perdia 0-1. Això descol·locat una mica als jugadors masquefins, que s'han precipitat en algunes ocasions. Finalment però han aconseguit l'empat en una bona jugada. Però les errades defensives seguien produint-se, i en 2 d'elles el Cape a fet pujar 2 gols més. El masquefa a seguit apretant, deixant forats a darrera, però aconsegueix un altre cop retallar diferències. 2a3. El cape no s'ha rendit i amb un for xut des de la frontal, fa pujar el 2a4 al marcador. Apartí d' aquí el masquefa a entrat en el partit, fins que als segons finals a aconseguit retallar una mica més les distancies 3a4. A la segona part, numeroses ocasions per els 2 equips, però el primer en obrir la llauna a sigut el Masquefa. 4a4. El partit estava emocionant de debò.

Però un gol de murri d'un jugador del Cape, desviant un xut a porteria, a descol·locat al Masquefa, que a buscat a la desesperada l'empat, deixant espais que el cape, molt efectiu, a s'apigut aprofitar.

Només dir que el Masquefa, al igual que el Cape, tenia baixes importants, baixes que portaven fent uns grans partits en les últimes jornades.Una es el Dani Gual, suspès per targetes, els nostre conductor de joc ha vist el partit des de la grada juntament amb l'Isaac Casanovas, el nostre porter, que aquest any sembla que li hagin fet budu. Ahir en l'entrenament amb una acció fortuïta es va lesionar el lligament exterior del genoll, i si la cosa va be, seran mínim 2 setmanes. Esperem que et recuperis, estaves agafant la forma, i en els últims partits havies sigut una peça clau. Ànims Isaac!!

Nois, avui no hem tingut sort, però queda lliga, queden punts i es pot tirar endavant. Ànims!

Ànims Masquefa!

Crònica de : - Sorensen -