Quin Gran Partit!!! Monjos 5 - 5 CP Masquefa

CP Monjos 5 - 5 CP Masquefa

Equip Inicial: Isaac Casanovas, Wiffy Balart (2), JM Marcos (2), Carlos Martínez (1), Dani Gual.//. Joan Latorre, Oriol Valls, Albert Solà, Ferran Bonastre i JM Sanjuan
Primera Part: 2a4
Equip segona part: Isaac Casanovas, Albert Solà, Oriol Valls, Joan Latorre i Wiffy Balart.

Quin gran partit de hoquei el que s'ha vist avui a Santa Margarida i els Monjos. Des del primer minut s'ha vist un gran match. El primer gol ha arribat quan encara no es portaven ni un minut. Xut del Monjos (El Sr. Loco Magio, Argentí, fixaxe estrella provinent del Oviedo), l' Isaac la desvia amb el casc, i el contraatac fem el 0a1. L'empat d'ells ha arribat amb una falta a la frontal, els Monjos han fet un bon bloc que a permès a Sabater quedar-se sol davant del nostre porter i amb un xut ràpid i sec a fet pujar l'empat al marcador. 1a2 jugada desafortunada dins l'àrea masquefina amb una sèrie de rebots que han afavorit als monjos que finalment han tingut la sort que la bola els entres. L' autor del gol ha sigut l' Andrew. El 2a2 i el 2a3 ha sigut obra del Wiffy, i hem de destacar en especial el 3a2 que ha sigut picant la bola des de darrera porteria, i posant-la allà on el porter no l'espera! Als última segons del partit, una bola robada pel Manel a mitja pista, que li etziba una forta canonada des del punt de penal que fa pujar el 2a4 al marcador. Mitja part i tot per decidir.
A la segona, més del mateix, però la sort no ha afavorit al Masquefa, que amb 2a4 al marcador podria haver marcat 2 gols més que haguessin sentencia. Malauradament no ha estat així, i amb una penjada de bola al mitj de l'àrea, (cal dir que és el joc dels Monjos, dos tios davant del porter i el Magio i el Sabater a penjar boles o xutar i aprofitar la poca visió del porter), en Lacambra la toca suaument, lo just per desviar i fer punxar el 3a4 al marcador. El 4a4 ha sigut del Antonio, un refús a la frontal que a engaltat de cullera, colant se a l'escaire de la nostra porteria. El Monjos a fet el 5a4 amb una falta directa picada magistralment per le Magio, on amb la mà esquerra ha arrestat la bola a l'escaire de la porteria. Imparable. Però la garra Masquefina no s'ha deixat desanimar, i un penal pitat a favor, ena ha ajudat pq el Manel fes pujar el 5a5 al marcador i comences a disparar amb la metralleta. Ratatatatà!!!
Al final et queda el regus de boca de que els nostres nanos podien guanyar, però t'envàs satisfet per el punt que s'ha tret d'una pista complicadissima, contra un gran equip, i veien el hoquei que s'ha vist!!!