dilluns, 9 de març del 2009

L'Andrenalina de l'equip. El Red Bull del Vestuari : Carlos Martínez!!

Nom: Carlos Martínez Díaz
Data naixement : 14/05/1986
On viu ? Sant Sadurní d’Anoia
Clubs ho ha jugat: Sant Josep, CE Noia, Capellades, CP Riudebitlles, CP Masquefa
Clubs/Equips on ha entrenat/treballat : CP Riudebitlles, CP Masquefa

Preguntes per saber alguna cosa més....

-Grup de musica preferit? Uff, de tot, des de Melendi, la Oreja de Van Gogh, Estopa, ...
-Una frase cèlebre : Carpe diem, viu el moment com si fos l' últim segon.
-Un programa/sèrie favorit: Sin tetas no hay paraiso, Los Simpsons, Doctor Mateo, Hospital Central, ...

Hoquei en General...

-Primer record que tens del hoquei patins.
En tinc molts, us diré un especial. Va ser un gol que vaig fer de petit contra el HC Cerdanyola molt xulu. Era la època aquella que van començar a sortir els stiks de fibra i el tenia un nou de trinca d’ aquella mateixa tarda, acabat de firmat pel Santi Carda, jugador de l’ Igualada en aquell temps, i clar de petit feia molta il·lusió, xd!!

-Quin es el major èxit, esportiu o personal, que has aconseguit gràcies al hoquei patins?
Uy! poca cosa: 3r classificat copa Catalunya, amb el Sant Josep, i sinó recordo malament a la categoria de Infantil, i l’ascens de segona a primera de l’any passat, que no es cap títol, però va ser un èxit. Res més, a part d’algunes lligues amb el Noia i el Sant Josep en categories inferiors.

-Un moment que no oblidaràs mai relacionat amb el hoquei patins.
Buff! no ho sé! l’ascens de l’any passat em va agradar molt, tornar a jugar a pistes que havia jugat de petit, com Noia, .. conèixer gent del món del hoquei i jugadors que son súper bona gent i amb els que he compartit una gran amistat i que encara dura... i que duri i que duri...

-Una persona amb qui t'agrada o t'agradaria tornar a compartir vestidor.
Amb el meu germà, per exemple, que té 6 anys més que jo i vaig compartir 2 anys de vestuari amb ell al Sant Pere. Apart, la gent que tinc ara!!

-Tu que has entrenat a Fèmines. Que es més difícil, entrenar a nois o a noies?
Bona pregunta! ja l’ esperava, jajaja, .. pues quan estava entrenat noies deia, “collons quina paciència!”, però amb els nois també és complicat i s’ha de tenir paciència. Deixo el marcador amb empat, nois 1 noies 1, és tan difícil un com els altres.

-Quins son els teus reptes de futur?
Com a jugador m’agradaria aconseguir aquest any l’ascens a primera nacional catalana i com a entrenador seguir entrenant algun equip alguns anys més. Apart, seguint vivint el hoquei com espectador quan m’arribi l’hora de plegar.

-Que li falta al hoquei per ser un esport de referència per als nens.
Que sigui més vist per TV, ràdios, més publicitat a la premsa, diaris, ..., més afició com la nostra, que és un bon exemple, jejeje i tot això que molta gent pensa.

-Si tinguessis un fill que juga a hoquei, quin seria el consell que li donaries?
Doncs que es divertís al màxim com a jugador: entrenant , jugant els partits, compartint vestuaris i anècdotes amb els seus companys. Que tingués clar que és un esport d’equip, que sempre es portes be amb tothom tan dins com fora de la pista.

Relacionat amb el Club Patí Masquefa...

-Quant temps fa que estàs al Club Patí Masquefa.
2anys, des de la temporada de l’ascens que vaig arribar del CP Sant Pere i aquesta temporada.

-Des d' aquell primer dia, com has vist la seva evolució com a club?
Bé, ho definiria com un petit gran club. Molta gent implicada per que tot vagi bé. Tots molt bona gent i un club que cada vegada anirà a més en totes les categories.

-Com veus el futur del Club Patí Masquefa en general?
Com he comentat abans , veig un futur que cada vegada anirà a més pel club Patí Masquefa. Més nens , més gent implicada... que és segueixi treballant amb els que venen de la base, que seran els que en uns anys estaran a dalt i així anar seguint, any rere any. La idea seria buscar que més gent s’ involucri, per fer-se més gran com a club.

-Quin creus que tenen que ser els seus (Club Patí Masquefa) reptes de futur d' aquí a 8anys.
Seguir creixent i fent que més nens els hi agradi el hoquei. Tenir més categories i seguir treballant força any rere any.

-Quins són els objectius que t'has plantejat amb el teu equip per la present temporada i com esperes aconseguir-los.
Intentar disfrutar al màxim guanyant els partits que és pugui. Amb els nois, fer-los disfrutar, tant en els partits com en els entrenaments, i veure que progressen.

-No et diré que diguis noms, però veus algun jove jugador amb futur dins del club?
Sí, en veig molts, i com a consells els diria que segueixin treballant força per arribar a dalt, que aconsegueixin títols disfrutant del hoquei, el més important, que s’ho passin el millor possible amb tots els companys.

-Digues unes paraules als lectors i als socis del Club Patí Masquefa .
Doncs donar les MIL gràcies a tota aquella gent que posa el seu granet de sorra pel club, que ens dona suport, des dels que venen animar als partits de casa, a fora, la gent que s’implica, per poc que sigui, però que ja s’implica. Estic molt content d’estar en aquest club i espero seguir molts anys aquí! Podem créixer per poder ser un club més gran, però vull que sabeu que com afició, ja ho sou!!!
Moltes Gràcies!!!!