Quin gran espectacle!! Gràcies equip, Gràcies Afició!

CP Masquefa 5 - 5 HC Sentmenat

Equip Inicial: JM Sanjuan, Joan Manel Marcos (2), Ferran Bonastre (1), Carlos Martinez, Wiffy Balart.//. Suplent: Daniel Gual (2), Joan Latorre, Oriol Valls, Albert Solà i Isaac Casanovas

Primera Part 1a3

Quin GRAN partit, però no només d' hoquei, sinó d'afició i d' esportivitat. El pavelló masquefí ple de gent de tota la comarca. Ningú és volia perdre aquesta gran cita. El Sentmenat també ha col·laborat en omplir-lo portant un bon grapat d'aficionats.Els primers minuts, ha estat els pitjors en quan a joc. El respecte dels dos conjunts feia que ningú s'arrisques, i les ocasions venien en conta-gotes. Però després del primer gol sentmenatenc ha començat l'espectacle. Ocasions a les dos porteries, un joc vibrant i trencat en moltes ocasions, de les que ens agrada als aficionats. El Sentmenat o ha sabut aprofitar i a ficat un 0a3 molt dolorós al marcador. Però les ganes del nostre equip, animat per la grada i per els mateixos components des de la banqueta, han fet creïble i possible la remuntada. El gol abans del final de la primera part, a sigut una recompensa al joc d'atac que feia el nostre conjunt.A la segona part el domini corresponia al Masquefa, les ganes que tenia d'aixecar el marcador, ho han fet possible! 4a3!!! la grada embogia!!! però el Sentmenat, llum d'enfonsar-se a tirat de casta i ha tornat a remuntar el marcador. 4a5.El Masquefa després del 5 gol, s'ha enfonsat una mica, però no han tardat en creure un altre cop en ells mateixos i aconseguien empatar. Els últims minuts han estat un anar i venir d'oportunitats per les 2 parts, però potser les més clares han sigut les masquefines, que malauradament no s'han transformat.
Moltes gràcies nanos per el gran partit, a tots dos conjunts, i moltes gràcies també al públic, els de Masquefa, Sentmenat, Sant Sadurní, Piera, Capellades... per que també heu ajudat a fer més gran l'espectacle.