dissabte, 17 d’octubre del 2009

Congrés 4 - 5 CP Masquefa

Una pista complicadíssima!!! Resultat per collons!!!

Equip Titular: Isaac Casanovas, Manel Marcos (1), Carlos Martínez (1), Litus Martínez , Albert Carbó (1). Suplents //: Lluís Navarro (Ps), Dani Gual (2), Ferran Bonastre, Pau Esteller (Juvenil), Sergi Minguillon (Juvenil). Entrenadors : Toni Albiol i Xavi Matas.

Una pista molt difícil de jugar, i més si et trobes un equip molt ben posat. 2 dels gols han arribat penjant boles a l' area i buscat el rebot o tapar la visió del porter. La primera part a estat controlada pel Masquefa, encara que ha sigut el Congrés el que s'ha avançat al marcador. Les ocasions arribaven però sense encert, però com diuen "quien la sigue la consigue", el Masquefa arriba a la mitja part amb un 1a2 al seu favor, marcant el gol en situació d’inferioritat. La segona part s'ha vist un Congrés més guerriller i que és veia que anava pel partit, però el Masquefa no ha amagat el cap i no s'ha arronsat en cap moment. Els minuts finals semblava que l’àrbitre volgués donar emoció al partit pitant uns penals una mica rigorosos en contra del Masquefa però que no han servit per pujar cap gol al marcador.

Al final 4a5 en un final d'infart.

Tres puntets més que no han de fer baixar el ritme per que venen dos setmanes contra 2 equips que lluitaran per pujar de categoria, El Sentmenat i el Juneda.

Ànims nanos i a seguir treballant, que amb el treball arriba la recompensa. Pas a pas, partit a partit.