dissabte, 24 d’octubre del 2009

CP Masquefa 7 - 2 HC Sentmenat

Força a Darrera, Força a darrera. FORÇA a DARRERA.

Equip titular: Isaac Casanovas, Daniel Gual (1), Manel Marcos, Litus Martínez (1), Albert Carbó (1). Suplents: Carlos Martínez (2), Ferran Bonastre (1), Pau Esteller (1, Juvenil) i Isaac Tutusaus (júnior).
Entrenadors: Toni Albiol i Xavi Matas.

Una defensa casi perfecte, sempre és pot millorar, una porteria segura, sempre o pot ser més, un contraatac molt bo, però no perfecte, però això si, unes ganes de tirar el partit endavant increïbles, unes ganes boxes d'agradar al públic i un comportament exemplar, han fet que poguéssim dominar el partit des del primer segon.

El gol de penal al minut 1, ens ha ajudat a relaxar-nos i a creure més en nosaltres, en el treball que estem fent. Segur que perdrem, segur que hi hauran partits que no jugarem bé, però aquest ja està jugat i s'ha fet força bé.

El Sentmenat ha sortit amb una idea fixe, anul·lar al Manel, ficant-li un home a sobre seu tota l' estona, i a propiciat que els altre jugador quedessin més lliures i han sabut resoldreu molt i molt be. El Carlitos a incrementat l' aventatge amb dos "ganxus" i "quierbrus" que han fet embogir el respectable. El Dani no s'ha quedat en darrera tampoc i n'ha fet un de molt macu, igual que el Litus i el Ferran. Fins i tot el Pau a fet un gran gol de falta directa, fent que la "cantera" cregui en les seves possibilitats.

Així que un partit menys, i ara ha pensar amb el Juneda, un grandíssim equip que esta fent una temporada exemplar, no serà gens fàcil, i ens tocara suar si volem donar una bona imatge.

Com sempre diem, partit a partit, entrenament a entrenament, mica en mica, que no s'ha fet res i queda molt treball per endavant.

Sort Nois, que ens farà falta, encar que com diu el mister: "Amb la sort no es pot contar, perquè no es pot entrenar!"

Ànims Masquefa!