CH Juneda 3 - 3 CP Masquefa

Bon joc ( a estones ) i partit molt tàctic.

Equip inicial : Lluís Navarro, Manel Marcos, Daniel Gual (2), Carlos Martínez, Albert Carbó (1). Suplents : Isaac Casanovas (Ps), Ferran Bonastre, Litus Martínez, Isaac Tutusaus (Junior).
Entrenadors: Toni Albiol i Xavier Matas.

Un partit molt tàctic on l’important era mantenir la pilota i no deixar entrar al equip contrari en joc. Igual va fer el Juneda, facilitant així ocasions de “Passiu en Joc”. Una forma de jugar força semblant, va fer veure un bon partit de hoquei. A la primera part és va arribar amb el marcador de 1a2 a favor nostre. El primer gol va arribar d’una jugada d’estratègia que l’Albert va saber acabar força be. El Juneda per això seguia igual, el que va fer que poguessin empatar el partit. Un bon contraatac entre el Carlos i el Dani va fer pujar el segon al marcador. A la segona part les nostres forces van minvar una miqueta, i va propiciar que el Juneda tingues més domini de partit. Fruit d’aquest domini arribaren els 2 gols locals , deixant el marcador amb un 3a2 a escassos 2 minuts pel final.

En aquest període el Juneda va disposar d’un penal i d’una falta directa que no van saber marcar. Nosaltres també les vam tenir però no va ser fins la última falta directa que vam picar a 1 minut per finalitzar el partit, que el Dani va transformar magistralment.
Així doncs, s’ha pogut treure un punt d’una pista molt difícil amb un gran equip davant.

S’ha de seguir treballant i de valent, per que cap equip posa res fàcil. Pas a pas nois, que queda molt camí per fer.