dissabte, 21 de novembre del 2009

CP Masquefa 2 - 1 HC Palau de P.

Ens ha anat de poc...

Equip titular: Lluís Navarro, Carlos Martínez, Manel Marcos, Litus Martínez (1), Albert Carbó. Suplents: Isaac Casanovas (Ps), Ferran Bonastre (1), Daniel Gual, Pau Esteller (juvenil), Isaac Tutusaus (Júnior). Entrenadors: Toni Albiol i Xavi Matas.

Un partit molt lent i travat davant un rival que sabia jugar perfectament amb la seva posició. Teníem alguns despistes defensius i algunes badades a davant, i no acabàvem de fer el nostre joc. Amb el 0a1 s'ha arribat al final de la primera part.
El Palau a la segona a sortit igual, i nosaltres hem volgut buscar més un joc ràpid aprofitant així el contraatac. D'un d'ells a nascut el primer gol transformat pel Ferran.Després que el Litus fes una falta directa, nosaltres anàvem tenint ocasions però els minuts passaven i no fèiem el gol de la tranquil·litat.
El Palau ha vist com l'arbitre expulsava a diversos jugadors seus per protestar, però no aconseguíem marcar el gol que ens dones la tranquil·litat. Al final i faltant 20 seg. ens haguessin pogut empatar el partit per una falta directa acumulativa però el Lluís ha parat sense problemes.

3 punts més que ens fan recordar el que és guanyar desprès de 2 jornades!