dissabte, 14 de novembre del 2009

CH Corbera 3 - 3 CP Masquefa

Ens ha faltat creure'ns-ho, i d’aquí s’aprèn.

Equip Inicial: Lluís Navarro, Daniel Gual, Manel Marcos (1), Albert Carbó (1), Litus Martínez. // Suplents: Abel Díez (PS Juvenil), Carlos Martínez, Ferran Bonastre (1), Pau Esteller (Juvenil), Cristian Pozo (Juvenil)

La primera part hem aconseguit mantenir la porteria a 0. Malgrat alguna errada aïllada la posició defensiva la teníem guanyada. Ens faltava però acabar be els contraatacs, n’em fallat alguns de clars. Tot i això no hem baixat els braços i seguíem pressionant.
A la segona part, una bona robada de bola al centre del camp del Ferran, acaba amb un gran tret que és cola per tot l’escaire. Era el 0-2.
El partit el teníem controlat, però la mala sort a fet que ens féssim un gol en pròpia porta, i donéssim ales al Corbera. Però les hi hem tallat ràpid (o això ens pensàvem ) transformant un penal, i fen pujar el 1a3 al marcador. Després d’això el Corbera s’ha sentit recolzat per un home de negre i amb una falta clara dins l’àrea nostre, no pitada, ha arribat el 2a3, i seguit d’això en una badada defensiva ens colen, amb un xut amb una mica de sort, el 3a3. Al final del partit el Corbera a tingut el partit però a fallat un penal, millor dit, l'hem parat.

Així doncs podem dir que hem aconseguit un punt, o que n’hem perdut 2, queda clar que tot depent de nosaltres, de com estem, de com treballem i de com ens concentrem, i possiblement això es el millor, sabem que som capaços de tot.

Ànims nois, que si estem, som la bomba! A mira endavant i amb un sol crit : “Equip!!!!