CP Masquefa 5 - 6 Igualada HC

Si hagués durat una mica més...

Equip titular: Lluís Navarro, Manel Marcos (2), Daniel Gual (2), Carlos Martínez, Albert Carbó. Suplents: Litus Martínez (1), Ferran Bonastre, Pau Esteller (Juvenil), Sergi Nin (Juvenil), Isaac Casanovas (Ps).
Entrenador: Toni Albiol i Xavi Matas.

El partit l’hem començat una mica adormits, i entre el penal que ens han fet en pocs minuts i un gol per tot l’escaire, hem vist que el partit no seria gens fàcil. Ens posàvem una mica nerviosos en defensa, fet que feia que ens despistéssim una mica en els blocs i les jugades d’equip. Hem pogut fer el gol abans d’acabar la primera part i hem tingut l’empat.

Al començar la segona part, malauradament hem fallat un penal i una falta directa, i ells pel contrari ens han fet el tercer. S’ha anat a remolt tot el partit, però un cop el marcador reflectia el 2a5, hem tret pit i hem volgut demostrar que podíem, i així ha sigut, ho hem intentat fins l’últim moment. 4 a 5 reflectia el marcador a menys d’un minut pel final. L’ Igualada a transformat una falta directa, s’ha de dir que l’àrbitre ens ha pitat algunes faltes molt discutibles, i nosaltres hem fet el 5a6 a 8 segons del final. Però no ha pogut ser. No passa res, s’ha lluitat fins l’últim segons i això fa veure que aquest equip no es rendeix.

Ànims nanos que l’entrega i les ganes que teniu donaran els seus fruits!

S’ha de dir que l’ Igualada a marcat 4 dels 6 gols de penal o falta directe.