dissabte, 6 de febrer del 2010

Derbi sota control

CP Masquefa 3 - 1 CH Piera

Equip inicial: Lluís Navarro (p), Manel Marcos, Daniel Gual, Ferran Bonastre, Albert Carbó (1).//Suplents: Isaac Casanovas (ps), Carlos Martínez (2), Joan Latorre, Raül Fernàndez, Litus Martínez.Entrenador: Xavi Matas i Toni Albiol.

Primera part: 2a1.

Partit molt controlat per part del Masquefa. En tot moment ha portat el tempo. Encara que el primer gol ha vingut de part del Piera. A partir d'aquí ens hem dedicat a controlar i a aprofitar els contraatacs. Entre els pals ( més de 6 ) i les parades del nostre ex-company d'equip, Sanju, no han fet que el resultat fos més ampli.

Aquest son els partits difícils de jugar, on tenim molt a perdre i els altre molt a guanyar. El Piera ocupa la última plaça de la lliga i ha vingut reforçat per els veterans que l'any passat jugàvem amb els veterans del Masquefa, entre ells Toni Parera (entrenador de la base del Masquefa), David López, ex-jugador del Masquefa de finals dels anys 90 i principis del 2000.

El partit ha transcorregut en un ambient molt correcte i ha estat un derbi molt net.

Al final, 3a1, 3 punts més i ara toca la difícil visita a la pista del Sant Pere, partit que es va aplaçar pq l'arbit no es va presentar. Juguem dimarts dia 9 de febrer a les 21.30h al nou pavelló de Sant Pere.

US hi esperem!!!!!!

Som-hi Masquefa!