A l'últim minut, hem tret el fruit de tot el partit.

CP Riudebitlles 2 - 3 CP Masquefa

Equip inicial: Lluís Navarro (P), Manel Marcos (2), Litus Martínez, Albert Carbó, Joan Latorre.//. Suplents: Isaac Casanovas (Ps), Carlitos Martínez, Daniel Gual, Ferran Bonastre (1), Pau Esteller (Juvenil).
Entrenadors: Toni Albiol i Xavi Matas.

Des del minut 1 hem imposat un ritme molt alt al partit. Sabíem que el Sant Pere és un rival carregós i difícil de guanyar, i que si els donàvem avantatge sens faria llarg el partit.
Les ocasions les generàvem, però entre la falta de punteria, els pals ( Sembla que les nostres boles tinguin iman amb els pals ) i el porter local, no havia manera.

La primera part s'acabava, i semblava que el marcador no es mouria, però a 12 segons pel final, un contraatac del Sant Pere, acaba amb un xut "un xic estrany" que se'ns cola al fons de la porteria. Era injust pel que havíem vist a la pista.
A la represa més del mateix però elevat al cub. Sempre atacant i les boles no entraven. Però ja ho diuen que "quien la sigue la consigue". El Ferran amb un bon cacau ras al pal esquerra del porter colava la primera bola. Semblava que les coses havien de canviar, però res, tot seguia igual.
En una jugada absurda a l'àrea, el Sant Pere es tornava a avançar. 2a1. Un gerro d'aigua freda. Però avui no ens mereixíem perdre per les ganes i el joc que ficàvem. Així que a escassos 3 minuts del final, el Manel empala un gran xut que es cola a l'escaire dret del porter. 2a2.
Una gran robada de bola del Dani amb una passada mil·limètrica al Manel, feia pujar el 2a3 desviant sutilment la bola.

Faltava 1:30 minuts nomes!

Al final, hem aguantat be però el Sant Pere a tingut la última que ens ha ficat el cor en un puny però 3 punts més.
Ens han constat molt i s'han hagut de treballar molt, però ha valgut la pena.
Com a nota curiosa, ens hem trobat al Sant Pere a 2 ex-components del Masquefa, el Martí Capellades i el Alex de la Torre. Apart, a la pista s'ha vist un duel de germans. Per part nostre el "filigranes" del Carlitos i part part del Sant Pere l'Edu.

Aquest cap de setmana visitem la complicada pista de l'Andorra, en mig d'un temporal de fred, esperem que no se'ns glacin les idees!!!