divendres, 11 de març del 2011

CP Masquefa 8 - 1 CE Noia

Equip Inicial: Isaac Casanovas(p), Carlos Martínez (3), Albert Carbó(1), Daniel Gual (1), Litus Martínez (1). Suplents: Joan Tarrida (ps-Juvenil), Joan Latorre (1), Ferran Bonastre (1), Raül Fernàndez i Cristian Pozo (júnior).

Possiblement el partit d'ahir, juntament al del dia del Juneda, son 2 dels millors partits que hem vist aquesta temporada.
L'equip està lluitant per contrarestar la mala fortuna que té en aquesta segona volta, sembla un malefici que persegueix l'equip, ja que fa dos temporades i l'any passat va passar exactament el mateix o pitjor.
Ahir és va veure un gran joc d'equip, amb una gran defensa. Les contres eren letals i hagués estat una victòria més contundent si no hagués estat per la bona actuació del porter del Noia.
El "Chicharrito" Martínez va fer un Hat-trick espectacular, i la majoria de jugadors van sucar... defenses increïbles dels de "Sansa Masquefins", el Litus i el Carbó, el Capi Igualadí, el Dani, els pulmons Masquefins, el Juanito, l'esquerra pierenca, el Fernandu, La Roca Masquefina, el Raül, la Imserso Masquefina, l'Isaac, i les perles de la cantera, el Cristian i el Joan.

La setmana que ve tornem a jugar a casa contra el Bell-lloch, i s'ha de seguir per aquest camí, no serà gens fàcil, allà ja ens van guanyar. El Bell-lloch fa un gran joc i te una molt bona contra, haurem d'estar al 100% per poder sumar punts positius.

Ànims equip que la feina comença ara, i que el treball dona els seus fruits, malgrat que les recompenses poden arribar amb comptagotes...