dissabte, 19 de març del 2011

CP Masquefa 4 - 5 CP Bell-lloc

Equip Inicial: Isaac Casanovas (p), Carlos Martinez (1), Albert Carbó (2), Litus Martínez (1), Daniel Gual. Suplents: Abel Díez (ps), Cristian Pozo (júnior), Dídac Fabregat (juvenil), Raül Fernàndez, Ferran Bonastre.
Entrenador : Octavi Font

Partit amb 2 parts, una primera part molt dolenta del Masquefa i amb molta sort per part del Bell-Lloc. El resultat o diu tot, 1a4, però 3 dels gols han sigut de xut i rebot. Sincerament, no estàvem.
A la segona tot a canviat. Joc vistos i molt ben trenat. Hem empatat a 4 però la bola no volia entrar més. Ha sigut una llàstima.
A falta d'1minut, una contra del Bell-lloc acaba amb un xut estrany que rebota al guà del Isaac i es cola a dins.
Al final, molt mal gust de boca, on un empat hagués estat el premi mínim per un equip que no ha baixat els braços.

La setmana que ve tenim al dijous els 17 minuts pendents de Congrés i el divendres cap Andorra.