dissabte, 9 d’abril del 2011

CE Vendrell 3 - 2 CP Masquefa

Equip inicial: Isaac Casanovas (p), Albert Carbó, Carlos Martínez (2), Daniel Gual i Litus Martínez. Suplents: Joan Tarrida (ps-Juvenil), Cristian Pozo, Joan Latorre i Raül Fernàndez.
Entrenador: Octavi Font.

Una bona entrada de públic al municipal Vendrellenc. El partit ha estat vibrant. S'ha plantat cara a un equip que lluita per pujar de categoria. La primera part ha sigut totalment nostre. Passes, lluita i gols. 0a2 amb 2 chicharritos de la nostre rateta d'àrea, el Carlitos.

A la segona part no hem baixat pas els braços. Ha sigut una part molt treballada, on 2 gols de xut han ficat un emocionant 2a2 a falta de pocs minuts. L'equip a lluitat i no donava una bola per perduda, però malauradament una jugada individual del Vendrell a fet pujar el 3a2. A partir d'aquí hem tornat a tenir el partit ota control. Fisicament estavem més tocats, ja que teníem la banqueta més curta, avui el Ferran no ha pogut venir, esperem que es recuperi aviat.

Fruit de la nostre insistència hem provocat un penal a 15seg. del final, però malauradament no hem pogut obtenir la recompensa mínima que ens mereixíem, l'empat.

Ànims nanos que avui s'ha vist un gran joc d'equip, com últimament feu, i s'ha plantat cara a un gran equip que possiblement ha obtingut més recompensa de la que es mereixia.

La setmana que ve, tenim un duel molt maco amb els nostres veïns de Vilafranca. Serà el últim partit avanç de setmana santa.

Ànims nanos, que sou collonuts!

Pd: Carlitos... si el partido és en Vendrell a las 21:45h, salimos, fem el bocata y llevo al Cristian ha Piera, y encima perdemos... escribir la crónica a la 1:00h, como se (o lo) verà...tarde o temprano?jajajaja! Ya que ivas al McDonal's se la cuentas al Ronald, al Ronal McDonal, no al otro!!! jajajaja!!