dissabte, 16 d’abril del 2011

CP Masquefa 5 - 4 CP Vilafranca

Equip Inicial: Isaac Casanovas (P), Carlos Martínez (3), Albert Carbó, Litus Martínez, Daniel Gual (2). Suplents: Joan Tarrida (ps-Juvenil), Cristian Pozo (júnior), Joan Latorre i Raül Fernàndez.
Entrenador: Octavi Font.

Un partit molt travat des del principi, on hem tingut que remuntar el partit ja que el Vilafranca s'havia avançat amb 0-2 al marcador. Avui el joc no ha sigut tan atractiu com els últims partits, però s'ha tret petroli d'una mala nit. A la mitja part el resultat era de 1a2.

Només començar, no havien passat ni 30 segons que el Vilafranca feia el 1a3. A partir d'aquí ens hem ficat les piles i hem començat a creure en la remuntada. Al final, a tocar patir una mica ja que amb 5a3 al marcador, a falta de menys d'un minut el Vilafranca a fet el 5a4 i els 2 equips estàvem a 1 falta per la directa. L'equip per això ha sabut mantenir la bola i el partit a acabat amb 5a4.

Des d'aqui donar anims al Ferran que el tenim lesionat i esperem que és recuperi haviat.

Els 3 punts son importants ja que fan que ens seguim mantenint a la part tranquil·la.

La setmana que ve es descansar i l'altre anirem a jugar a Cerdanyola, un equip que com el Vilafranca està lluitant per sortir de la zona de descens. Segur que no ens ho posaran gens fàcil.

Ànims nanos!